Onze klanten over ons

Joost de ValkNadat ik mijn wensen kenbaar gemaakt had kwam het team van Merchandise.nl met een aantal voorstellen die allen perfect aansloten bij mijn doelgroep en uitstraling.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een zogenaamde 'screen-cleaner', omdat de iPad (1) op dat moment juist gereleased was. Ook de slogan ('clean coding') is een voorstel van Merchandise.nl.

Ik heb erg veel reacties gehad op dit premium, ondanks het flinke aanbod aan goodies in de goodiebags!

Joost de Valk
Yoast B.V.

Graag wil ik je nog even bedanken voor de prachtige congres-tassen, we kregen er veel complimenten over. Heel fijn dat het, ondanks de zomerstop, allemaal op tijd geleverd kon worden.

Loes Rusch
Rhythm Changes Congres

Ook ik ben zeer tevreden over Merchandise.nl ! Duidelijke afspraken. Goede prijs. Keurige kwaliteit. Zeer correct en vriendelijk personeel.
Zeer snelle reactie op mails. Perfecte levering en exact volgens afspraak.
Angela en collega’s: Dank je wel, het was een genot om met jou/jullie zaken te doen.

Loek Rongen
Stichting ZOKS-festival Venlo-Blerick

Beste Merchandise.nl,
Hierbij wil ik jullie complimenteren voor de snelle service en de klantvriendelijkheid! Ik werk zelf in de grafische industrie en weet als geen ander hoe ingewikkeld dergelijke processen zijn, daarom wil ik iedereen zeer bedanken voor de correcte afhandeling en controle van mijn order. De order is inmiddels bij mij aangekomen en het ziet er perfect uit. Ik zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen!
Met vriendelijke groet,

Jan-Hilco Dietz
Scouting The Buffalo's

Suzanne van BilsenVoor de opening van Luxor Live, hét poppodium van Arnhem, wilden we tijdens Eurosonic Noorderslag vooral onze collega podia een leuk presentje geven in de welbekende Noorderslag goodiebags.

Om echt op te vallen tussen de flyers en gratis CD’s besloten we letterlijk onze campagne gestalte te geven met een ‘opener’. Het productieproces was ingewikkeld, het tijdsbestek waarin alles klaar moest zijn was een enorme uitdaging. Maar tot volle tevredenheid konden we ‘het doosje van Luxor’ op tijd in ontvangst nemen.

Merchandise.nl is een betrouwbare leverancier, denkt mee in creatieve oplossingen en kan vooral snel en betaalbaar produceren.

Suzanne van Bilsen
Luxor Live