Goodiebag inserts

custom made sleutelhanger

custom made sleutelhanger

In een gemiddelde goodiebag zitten tussen de 10 en 20 verschillende premiums. U begrijpt vast dat het van belang is om goed na te denken over uw insert; wat wilt u uitdragen, en hoe kunt u zorgen dat uw premium zich toch onderscheid?!

Een waardevolle premium hoeft niet duur te zijn, heeft u bijvoorbeeld wel eens een ballpoint gekregen waarvan u dacht: “zó, die schrijft lekker!”. Of heeft u op vakantie wel eens lekker met een frisbee (waar reclame op stond) gegooid?

Wij helpen u graag bij uw selectie; per slot van rekening is uw promotie ons vak!

Premiums passen bij uw budget, doelgroep en uitstraling!

non woven etui voor TMF

non woven etui

Aangezien wij dagelijks bezig zijn met premiums kunnen wij op basis van uw wensen vaak snel een aantal producten voorstellen die daar precies bij aansluiten.

Naast een enorm aanbod in bestaande relatiegeschenken produceren wij ook premiums op maat in onze productiefaciliteiten over de hele wereld.

Een voorstel op maat voor uw premiums en relatiegeschenken?

Wij begrijpen dat u zich graag eerst een beeld vormt van onze mogelijkheden; bekijk daarom ons assortiment relatiegeschenken en premiums of onze custom made relatiegeschenken.

U kunt natuurlijk via al onze websites eenvoudig contact met ons opnemen, of ons direct uw aanvraag mailen op info@merchandise.nl.