Over ons

showroom merchandise.nl

Onze showroom

Goodiebagmaken.nl is onderdeel van Merchandise.nl – sinds 2003 een toonaangevende producent en leverancier van promotiemiddelen en relatiegeschenken. Neem contact met ons op, meer dan 5.000 klanten gingen u reeds voor!

Als one-stop leverancier met productiefaciliteiten over de hele wereld zijn uw goodiebags bij ons in de juiste handen! Of u nu een papieren of katoenen tas in één kleur bedrukt, een full color bedrukte messengerbag of een hardcover reistrolley wil laten produceren; bij ons kunt u terecht.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Vanuit ons kantoor in Reusel (N-B) staan wij met 7 vakkundige medewerkers voor u klaar. In onze ruime showroom krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden die wij u bieden. Op http://sites.merchandise.nl/ vindt u een overzicht van onze belangrijkste websites.

Natuurlijk nodigen wij u graag uit voor een gesprek ter kennismaking bij ons of bij u op kantoor. Bel ons op +31(0)497 64 51 01 of mail naar info@merchandise.nl om een afspraak te maken.

Bezoek direct onze sites met hun specialismen

Ons assortiment en onze diensten zijn dusdanig uitgebreid dat we diverse websites ontwikkeld hebben die ieder hun specifieke productgroepen uitdiepen.

Spandoeken, vlaggen, rollup banners

Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar spandoeken, vlaggen, rollup banners of andere grootformaatreclame, bezoek dan Spandoek Laten Maken.nl. U treft daar bijvoorbeeld ook artikelen aan als zitzakken met logo en presentatiewanden.

Relatiegeschenken, promotiemidhttps://www.spandoeklatenmaken.nl/zitzak-bow-lounger/delen

Ieder jaar proberen we ons standaardaanbod in relatiegeschenken en promotiemiddelen zo overzichtelijk mogelijk weer te geven op Promotiemiddelen.com, netjes gerangschikt in categorieën, en te sorteren op prijs, merk- of artikelnaam.

Nu zijn we daarnaast natuurlijk gespecialiseerd in het produceren van custom made relatiegeschenken, en om ook die tak voldoende aandacht te kunnen schenken hebben we een webpagina over unieke custom made relatiegeschenken.

Bedrukte t-shirts, en andere bedrukte of geborduurde (bedrijfs)kleding.

Één van onze hoofdtakken bestaat uit t-shirts bedrukken, maar we leveren een volledig assortiment aan kleding; sportkleding, verenigingskleding, werkkleding, horecakleding en natuurlijk ook vrijetijdskleding. Ook hiervoor werken we ieder jaar een volledige catalogus uit naar een specifieke website, en wel op Bedrukte T-shirts.nl.

U vindt hier kleding van diverse merken zoals Fruit of the Loom, Gildan, B&C, maar ook Kustom Kit, Helly Hansen en Panoply. Daarnaast leveren we nog een aantal merken waarvan het assortiment (nog) niet op deze website geplaatst is.

Onze hoofdsite: Merchandise.nl

Op onze hoofdwebsite proberen we een duidelijk beeld te scheppen van al deze aspecten van ons bedrijf; u bezoekt deze site natuurlijk op Merchandise.nl.

Mocht u desondanks nog vragen hebben of ons een direct verzoek willen sturen, mail ons dan op info@merchandise.nl of bel ons op +31(0)497 64 51 01.